26.11.2015 19:58

Niet Bolton, maar Brighton voor Van La Parra

Rajiv van La Parra kijkt omlaag tijdens zijn dribbel in de wedstrijd tussen Cardiff City en Wolverhampton Wanderers. (22-08-2015)
Rajiv van La Parra kijkt omlaag tijdens zijn dribbel in de wedstrijd tussen Cardiff City en Wolverhampton Wanderers. (22-08-2015)

Rajiv van La Parra zet zijn carrière tijdelijk voort bij Brighton & Hove Albion. De club uit de Championship huurt de oud-speler van sc Heerenveen voor een maand, tot aan het begin van 2016. Van La Parra werd eerder nog gelinkt aan Bolton Wanderers, maar die club tast dus mis.

Van La Parra speelde vorig seizoen nog veertig competitiewedstrijden voor Wolverhampton Wanderers, maar kreeg dit seizoen nagenoeg geen speeltijd. De teller stond dit seizoen nog maar op vijf duels, terwijl in de Championship al zeventien wedstrijden gespeeld zijn. Brighton & Hove Albion kan alle spelers gebruiken dit seizoen, aangezien de ploeg strijdt voor het kampioenschap in Engeland. De club staat momenteel gedeeld koploper samen met Hull City.

In Engeland is het gebruikelijk om spelers kort uit te lenen. Brighton & Hove Albion sloeg overigens een dubbelslag donderdagavond, aangezien de club ook James Wilson van Manchester United huurde. Dit talent werd wel voor de duur van het resterende seizoen overgenomen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner