07.12.2015 19:27

Wernbloom: "Geen goede herinneringen hier"

Pontus Wernbloom staat aan de vooravond van een terugkeer op de Nederlandse velden wanneer de CSKA-middenvelder dinsdagavond het opneemt tegen PSV. "Ik heb geen goede herinneringen aan dit stadion", aldus de Zweedse middenvelder.

Pontus Wernbloom was tussen 2009 en 2012 actief voor AZ en speelde daarin 95 wedstrijden voor de Alkmaarders. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met PSV blikte de middenvelder vooruit. "Ik heb hier steeds verloren in mijn tijd in Nederland", aldus Wernbloom. De Russen moeten winnen om zich nog te kunnen plaatsen voor de Europa League, maar Wernbloom beseft dat zijn ploeg in een lastige periode zit. "We zijn nu een gewond dier. We hebben vijf wedstrijden niet gewonnen en moeten nu een stap omhoog zetten."

Ook Jorrit Hendrixx, afgelopen weekend matchwinner tegen Vitesse in de Eredivisie, blikte vooruit naar de confrontatie. "We hebben een hele mooie kans morgen om als Nederlandse ploeg weer te overwinteren in de Champions League. Dat is een mooie kans en daar gaan we vol voor", aldus Jorrit Hendrixx die naast Philip Cocu plaatsnam achter de microfoon. Hoewel PSV er goed voorstaat in de groep, kunnen de Eindhovenaren nog met lege handen op de laatste plaats eindigen, want alle scenario’s zijn mogelijk.. Zowel plaatsing voor de Champions League als de Europa League is ook mogelijk. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner