09.12.2015 11:40

Naldo: "Niet eenvoudig om United te verslaan"

VfL Wolfsburg schaarde zich dinsdagavond bij de laatste zestien clubs van de Champions League door Manchester United te verslaan. De Braziliaan Naldo was met twee doelpunten de grote man bij de Duitse club.

De verdediger maakte vlak na de 1-0 van Anthony Martial de gelijkmaker en bezorgde VfL Wolfsburg vlak voor tijd de overwinning door de 3-2 te maken. "Ik zei voor de wedstrijd tegen Dante dat ik naar de eerste paal zou lopen", beschrijft Naldo zijn eerste goal op de website van de UEFA. "Gewoonlijk blijft ik in het centrum bij dode spelmomenten. Het was een verrassing voor Manchester United dat ik zo eenvoudig bij de bal kwam. Het tweede doelpunt was lastiger. Ik was blij toen ik de bal het net zag raken."

VfL Wolfsburg is door de overwinning op de eerste plaats geëindigd in Groep B en wacht nu de loting van maandag af. "Andere teams zullen respect voor ons moeten hebben. Het is nooit eenvoudig om Manchester United te verslaan, ondanks dat iedereen zegt dat dit niet hetzelfde Manchester United als voorheen. Ze hebben geweldige spelers met veel kwaliteiten. Het is niet eenvoudig om op de eerste plaats te eindigen in de groepsfase van de Champions League."

Trainer Dieter Hecking wil van het moment genieten en denkt dat zijn team het ongeacht de tegenstander lastig zal krijgen in de achtste finale. "Als ik zie wie er tweede zijn geworden, Paris Saint-Germain, Juventus en Benfica bijvoorbeeld, dan zijn dat grote clubs. Maar wij zijn ook goed. We moeten het nemen zoals het is. Als we een kans krijgen, moeten we die grijpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner