09.12.2015 20:54

Veteraan Milito gaat nog een half jaar door

De 36-jarige Diego Milito krijgt er maar geen genoeg van. De oud-spits van Inter keerde vorig jaar terug naar zijn thuisland en beschikte over een aflopend contract, maar heeft tot grote vreugde bij Racing Club zijn contract met een half jaar verlengd.

"Ik ben heel blij om te mogen melden dat ik nog een half jaar speel bij deze fantastische club", vertelde Milito op een speciaal georganiseerde persconferentie. Milito begon zijn voetbalcarrière bij Racing Club en verdiende daar een transfer naar Europa. Na zijn terugkeer werd de spits opnieuw mateloos populair, mede door het kampioenschap dat hij in zijn eerste jaar na zijn terugkeer pakte.

Milito kende veruit zijn beste periode in het shirt van Inter. Met de Italianen won hij in 2010 alles wat er te winnen viel, met onder andere de Serie A, de Champions League en het WK voor clubteams. Het is overigens bijzonder dat Milito voor een half jaar tekent, aangezien het seizoen in Argentinië per jaar loopt. Hierdoor is het niet ondenkbaar dat Milito in de 'winterstop' alsnog besluit om door te gaan tot het einde van het seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner