10.12.2015 18:13

Riedewald terug, Van de Beek krijgt voorkeur

Zoals verwacht heeft Frank de Boer zijn opstelling op slechts twee posities gewijzigd ten opzichte van de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen. Bij Molde FK een viertal wijzigingen vergeleken met het laatste duel in de Europa League met Fenerbahçe.

Omdat Kenny Tete voor het laatste duel in de groepsfase van de Europa League geschorst is, speelt Ricardo van Rhijn vanavond op zijn positie. Jaïro Riedewald moest afgelopen weekend tegen sc Heerenveen toekijken vanwege een schorsing, maar keert vanavond weer terug in de basis. Daardoor zit Nick Viergever weer op de bank. Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer zitten ook op de bank, De Boer geeft de voorkeur aan Donny van de Beek en Amin Younes.

Bij tegenstander Molde FK is verdediger Knut Rindarøy geschorst. Hij kreeg in de laatste minuut tegen Fenerbahçe een rode kaart. Zijn positie wordt overgenomen door Ruben Gabrielsen. Daarnaast heeft trainer Ole Gunnar Solksjær zijn opstelling op nog drie plaatsen gewijzigd. Per-Egil Flo, Mattias Moström en Ola Kamara staan vanavond tegen Ajax in de basis en dat gaat dan ten koste van Daniel Hestad, Frederik Gulbrandsen, Sander Svendsen. Zij zitten op de bank vanavond.

Volg het duel tussen Ajax en Molde FK van 19.00 uur hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner