13.12.2015 15:02

Hiroshima tegenstander River in halve finale

Sanfrecce Hiroshima is de tegenstander van River Plate in de halve finale van het Wereldkampioenschap voor clubteams. Hiroshima was met 3-0 te sterk voor TP Mazembe uit Kongo. FC Barcelona neemt het in de andere halve finale op tegen het Chinese Guangzhou Evergrande.

Zondagochtend namen TP Mazembe en Hiroshima het tegen elkaar op in het Yanmar Stadium Nagai in Japan. Vlak voor rust zette Tsukasa Shiotani de Japanners op voorsprong. In de 56ste minuut was het Kazuhiko Chiba die de score verdubbelde. Het slotakkoord was voor Takuma Asano. De invaller maakte in de 78ste minuut de derde en laatste treffer van de wedstrijd.

Hiroshima is door de overwinning de tegenstander van River Plate in de eerste halve finale van het Wereldkampioenschap voor clubteams dat op woensdagochtend wordt gespeeld. Een dag later komt FC Barcelona in actie tegen Guangzhou, waar Felipe Scolari hoofdtrainer is. De wedstrijd vindt plaats in het Nissan Stadium in Yokahama. De wedstrijd is hier live te volgen.