15.12.2015 12:21

Hasselbaink blij met terugkeer Austin

Charlie Austin zal dinsdagavond waarschijnlijk zijn rentree maken bij Queens Park Rangers tijdens het competitieduel met koploper Brighton & Hove Albion. Queens Park Rangers-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink is blij met de terugkeer van zijn spits.

"Charlie is fit genoeg om te starten", aldus de Nederlandse oefenmeester van Queens Park Rangers in gesprek met West London Sport. "Hij was afgelopen zaterdag ook fit genoeg om te starten, maar we willen dat hij negentig minuten kan spelen. Ik wil hem niet overhaasten en het risico lopen dat we hem nog langer kwijt zijn. Ik moet hem een goede basis geven tijdens de trainingen, zodat hij weer vooruit kan."

Hasselbaink is een groot fan van Austin, die afgelopen seizoen achttien keer scoorde in de Premier League. "Ik ben een groot fan van Charlie Austin", vervolgt Hasselbaink. "Hij is een ontzettend goede spits. Ik vind hem geweldig, maar hij was geblesseerd voordat ik een contract tekende bij Queens Park Rangers. Hij heeft de laatste tijd amper gespeeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner