20.12.2015 10:39

Barcelona met Messi en Neymar in finale

FC Barcelona begint zondagochtend in de finale van het WK voor clubteams tegen River Plate met Neymer én Lionel Messi in de basisopstelling. De twee supersterren waren vanwege blessures afwezig in de halve finale, maar zijn fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

In de halve finale tegen Guangzhou Evergrande trad FC Barcelona-trainer Luis Enrique aan met Munir en Sergio Roberto. In de finale die zondagochtend wordt gespeeld in Yokohama, kan de Spaanse coach weer beschikken over Neymar en Messi. Neymar komt terug van een dijbeenblessure, terwijl Messi afwezig was vanwege nierstenen. Bij FC Barcelona verdedigt Claudio Bravo, net als in de halve finale, het doel.

Bij River Plate slechts één wijziging ten opzichte van de met 0-1 gewonnen wedstrijd in de halve finale tegen Sanfrecce Hiroshima. Geen basisplaats is er voor Leonardo Pisculichi. De middenvelder is vervangen door Tabaré Viudez, die in de halve finale Pisculichi ook verving na ruim een uur spelen. Doelpuntenmaker Lucas Alario start ook tegen FC Barcelona in de basis

Volg de finale van het WK voor clubteams tussen River Plate en Barcelona hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner