20.12.2015 22:14

Vreman ondanks verlies tevreden met spel

De Graafschap legde zondagmiddag een uitstekende pot op de mat tegen Ajax, maar tot punten leidde het niet (2-1 verlies, red.). Toch was trainer Jan Vreman tevreden met het optreden van zijn ploeg.

"We hebben mogelijkheden laten liggen. Zeker ook weer in de eindfase vandaag. We hebben het goed gedaan, we hebben er een wedstrijd van gemaakt. Maar je beloont jezelf weer niet. We hebben in de eerste seizoenshelft wel vaker lekker meegevoetbald in wedstrijden, maar we halen telkens te weinig punten. Daarom staan we nu ook waar we staan", constateerde de oefenmeester.

"We hebben in 2015 natuurlijk veel plezier gehad van de promotie met veel mooie momenten. Maar de stand op de ranglijst op dit moment is niet leuk", ging hij verder tegenover Omroep Gelderland. "Al hebben we wel veel wedstrijden gespeeld waar we trots op kunnen zijn. Alleen de punten blijven achterwege, daar gaat het wel om. Die punten moeten nu komen, anders is het klaar", besloot Vreman.

In de ArenA hielden de Superboeren lang stand, maar in de zeventigste minuut schoot Riechedly Bazoer toch de winnende 2-1 binnen. Hierdoor staat de ploeg nog altijd op acht punten achter op FC Twente, dat de zeventiende plaats bezet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner