21.12.2015 16:48

Driver geniet in de ArenA: "Fantastisch"

Andrew Driver (l.) probeert Anwar El Ghazi (m.) van de bal te zetten tijdens het competitieduel Ajax - De Graafschap. (20-12-2015)
Andrew Driver (l.) probeert Anwar El Ghazi (m.) van de bal te zetten tijdens het competitieduel Ajax - De Graafschap. (20-12-2015)

Andrew Driver genoot zondagmiddag in de Amsterdam ArenA. De middenvelder speelde met De Graafschap tegen Ajax en genoot van de ambiance. Driver baalt wel dat De Graafschap zonder punten huiswaarts moest keren.

Driver had in de slotfase moeten scoren. "Ik moest die bal in de slotfase eigenlijk aannemen, maar ik was zo moe. Ik schoot gewoon. Anders hadden we in de ArenA misschien wel een punt gepakt", aldus Driver op de clubsite van de 'Superboeren'. "Wat ik van mijn directe tegenstander Kenny Tete vond? Hij is toch international van Oranje? Het was voor mij een geweldige test, fantastisch dat ik me op dit podium mocht laten zien, in zo'n stadion. Het is knap dat we met z'n allen zo gepresteerd hebben tegen Ajax."

De vader van Driver was ook aanwezig in de ArenA. "Voor hem was het een makkie: hij had een rechtstreekse verbinding van Schotland naar Schiphol. En dan is Ajax dichtbij. Met een beetje geluk had hij ons zien gelijkspelen. We hebben nu een paar teleurstellende resultaten geboekt, maar je hebt af en toe een beetje geluk nodig. We moeten vertrouwen houden, geloven in goede resultaten. Dan krijg je die ook. We tonen enorme wilskracht, vechten voor elkaar en een keer valt het onze kant op."

De Schot speelde in het verleden voor Heart of Midlothian, Houston Dynamo en Aberdeen. Afgelopen zomer kwam hij bij De Graafschap terecht. "Hoe ik hier terecht ben gekomen? Eigenlijk is dat wel grappig. Ik wilde wat anders en mijn agent kwam met een trial bij De Graafschap. I love it. Dit is een geweldige plek en een geweldige club met de meest eerlijke mensen die er maar zijn. We hebben geen enkel slecht persoon in onze groep."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner