24.12.2015 09:31

Spits Drogba hard op weg naar Chelsea

Impact de Montreal heeft begrip voor de wens van Didier Drogba om zijn oude club Chelsea te helpen. De Canadese club staat positief tegenover een tijdelijk vertrek van de Ivoriaanse aanvaller.

"We begrijpen zijn band met zijn oude club en zijn verlangen te helpen. We zijn bereid hem daarbij te helpen", citeert Voetbal International een woordvoerder van Impact de Montreal. Als Drogba naar Chelsea vertrekt, dan zal dat niet tot het einde van het seizoen zijn. "Ons doel is hem terug te hebben voor het nieuwe seizoen, zoals afgesproken in het contract. Maar het ligt niet meer in onze handen. We doen er alles aan om hem in 2016 terug te hebben bij Impact de Montreal."

Impact de Montreal is actief in de Major League Soccer. De competitie in de Verenigde Staten (en Canada) begint in maart, waardoor Chelsea mogelijk tot die tijd gebruik kan maken van de Ivoriaanse spits. Drogba maakte het afgelopen half jaar een sterke indruk in de Major League Soccer. De spits scoorde twaalf doelpunten in veertien officiële duels namens Impact de Montreal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner