24.12.2015 10:16

Van La Parra wil bij Brighton blijven

Rajiv van La Parra viert zijn treffer tijdens het competitieduel Derby Count - Brighton & Hove Albion. (12-12-2015)
Rajiv van La Parra viert zijn treffer tijdens het competitieduel Derby Count - Brighton & Hove Albion. (12-12-2015)

Rajiv van La Parra wil het seizoen afmaken bij Brighton & Hove Albion. De vleugelaanvaller wordt momenteel gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar die huurovereenkomst loopt op 1 januari af.

Bij Wolverhampton Wanderers kwam Van La Parra weinig aan spelen toe, waardoor hij zich liet verhuren aan Brighton & Hove Albion. In het Zuiden van Engeland heeft Van La Parra een basisplaats, waardoor hij hoopt dat hij bij Brighton & Hove Albion kan blijven spelen. "Zelf wil ik wel, maar het is niet alleen aan mij", aldus Van La Parra in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De clubs zijn hierover in gesprek en ik hoop uiteraard op een positieve uitkomst."

Van La Parra speelt bij Brighton & Hove Albion samen met Elvis Manu. Laatstgenoemde speler tekende afgelopen zomer een contract bij Brighton & Hove Albion, maar komt daar amper aan spelen toe. Van La Parra kent Manu van de jeugdopleiding van Feyenoord. "Al hebben we daar nooit samengespeeld. Elvis zit hier in een lastige situatie omdat hij weinig speelt. Ik probeer door veel met hem te praten hem te helpen, ik heb zelf ook in die situatie gezeten. Ik woon hier in een hotel, maar daar kom ik eigenlijk alleen slapen. Verder ben ik vooral bij Elvis."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner