27.12.2015 15:22

Willian blij met Hiddink: "Veel van hem leren"

Willian heeft nog alle vertrouwen in een goede afloop van het seizoen met Chelsea. Hoewel de Londenaren momenteel op een teleurstellende vijftiende plaats staan, gelooft de middenvelder in de magie van Guus Hiddink.

De Braziliaanse smaakmaker is maar wat blij met de aanstelling van de Nederlander als interim-trainer. In 2013 speelde de international onder Hiddink, tijdens zijn periode bij het Russische Anzhi. "Ik heb met hem gewerkt in Rusland. Hij is een aardige man en een goede manager. We kunnen veel van zijn kennis leren", zo vertelde hij op het digitale thuis van de regerend landskampioen.

Met negentien punten uit achttien wedstrijden, gaat het nog alles behalve lekker bij de Engelse club. "We zitten in een lastige situatie, maar ik geloof dat we nog in de top vier kunnen eindigen. Maandag wacht opnieuw een grote wedstrijd en die moeten we proberen te winnen", doelde Willian op de kraker tegen Manchester United.

Het duel tussen de twee dolende grootmachten is uiteraard LIVE te volgen op Voetbal.com, maandagavond om 18:30 is de aftrap!

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner