27.12.2015 16:03

Poepon schrikt: "Dat gaat ze een hoop kosten"

Rydell Poepon (m.) en Jordy Buijs (r.) zijn blij met de gelijkmaker tijdens NAC Breda - Feyenoord in 2014.
Rydell Poepon (m.) en Jordy Buijs (r.) zijn blij met de gelijkmaker tijdens NAC Breda - Feyenoord in 2014.

Onlangs kwamen berichten uit Azerbeidzjan dat Rydell Poepon zou moeten vertrekken bij zijn club Qarabag FK. De Nederlandse spits weet van niks en is dan ook geschrokken van de berichtgeving.

"Daar ben ik best van geschrokken. Hoe ze daar in Azerbeidzjan bij komen weet ik niet. Ik ga er gewoon van uit dat ik me op 5 januari meld voor het trainingskamp in Antalya, in Turkije", vertelde de 28-jarige Amsterdammer aan Voetbal International.

"Ik kom weinig aan spelen", zo concludeerde de aanvaller. "En de een-na-laatste competitiewedstrijd van het seizoen kreeg ik in blessuretijd ook nog eens de rode kaart… Maar met niemand van de club heb ik contact gehad over mijn toekomst, het werkt daar iets anders dan in Nederland…"

"Of Qarabag van mij af wil? Durf ik niet te zeggen, mij lijkt het aannemelijker dat ze pas in de zomer gaan kijken of een vertrek aan de orde is. Met mijn zaakwaarnemer heb ik contact gehad, die heeft ook niets van de club gehoord. Mochten ze echt van me af willen, gaat het ze een hoop geld kosten", besloot Poepon stellig.

In Nederland speelde hij onder andere voor Ajax, Willem II, De Graafschap en ADO Den Haag.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner