28.12.2015 15:16

Ebecilio blijft speler van Nottingham Forest

Kyle Ebecilio (l.) vecht een duel uit met Neil Danns (r.) tijdens het competitieduel Bolton Wanderers - Nottingham Forest. (22-08-2015)
Kyle Ebecilio (l.) vecht een duel uit met Neil Danns (r.) tijdens het competitieduel Bolton Wanderers - Nottingham Forest. (22-08-2015)

Onlangs verschenen er berichten in de media dat Kyle Ebecilio in januari moet vertrekken bij Nottingham Forest, maar daarover is bij zijn management niets bekend. 

Ebecilio wordt dit seizoen door het Engelse Nottingham Forest gehuurd van FC Twente. De middenvelder komt bij de club uit de Championship echter weinig aan spelen toe. Ebecilio heeft na een half jaar pas vijf competitiewedstrijden achter zijn naam staan, maar Ebecilio is ook na de aanstaande transferperiode te bewonderen bij Nottingham Forest.

Het management van Ebecilio weet namelijk niets van een gedwongen vertrek in januari. "Mij is daarover niets bekend. Zowel van Nottingham Forest als van FC Twente heb ik niets vernomen. Voor zover ik weet blijft hij gewoon bij Nottingham Forest", aldus vader en zaakwaarnemer Steve Ebecilio in gesprek met Voetbal.com.

Ebecilio keert na zijn verhuurperiode bij Nottingham Forest waarschijnlijk terug bij FC Twente. Hij heeft in Enschede namelijk nog een contract tot medio 2017.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner