29.12.2015 15:30

Turkse club ontslaat alweer vijfde coach

Bij de Turkse voetbalclub Gençlerbirligi zijn ze niet snel tevreden met een trainer. Dit seizoen alleen al zijn vijf coaches de deur gewezen bij de club uit Ankara. Yilmaz Vural was dinsdag de laatste die mocht inpakken na slechts één wedstrijd aan het roer te hebben gestaan.

Gençlerbirligi staat zestiende in de competitie en dat wordt de stuk voor stuk ontslagen coachen aangerekend. Vural was de vijfde man die mocht proberen het schip vlot te trekken in Ankara, maar na zes dagen werd hij afgeserveerd. Na het 2-0-verlies tegen Eskiserhirspor zou hij volgens Turkse media bij de clubleiding hebben gevraagd om broodnodige versterkingen in zijn selectie. Dat zou genoeg reden zijn geweest voor ontslag.

Zodoende blijft de Turkse club kwakkelen. In de beker verloor het ookal van Galatasaray. In de competitie wist het al vier duels op rij niet te scoren en verloor het ze allemaal. Toch staat de ploeg op een zestiende plek en heeft het één punt achterstand op Sivasspor dat net boven de degradatiestreep staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner