29.12.2015 21:40

Dundee United heeft target van NEC binnen

Eiji Kawashima zet zijn carrière voort in Schotland. De Japanse goalie was transfervrij sinds afgelopen zomer, nadat zijn contract bij Standard Luik afliep, maar heeft vlak voor de jaarwisseling een contract getekend bij Dundee United. NEC kan hiermee definitief de pijlen op een andere goalie richten.

De Eredivisionist was op zoek naar een ervaren, niet te dure doelman, aangezien de keepersproblemen in Nijmegen groot zijn. Kawashima was als transfervrije international de ideale optie voor NEC, maar dat feest gaat dus niet door. De Japanner tekent een contract tot aan het einde van het seizoen bij Dundee United, mits al het papierwerk wordt goedgekeurd door de Schotse voetbalbond.

"Ik zal meer dan mijn best doen met mijn vechtersmentaliteit en mijn ambitie als voetballer. Ik hoop dat ik iets nieuws kan brengen binnen het elftal en dat ik mijn ervaring op een positieve manier kan gebruiken. Ik kijk er naar uit om het shirt van Dundee United op het veld te dragen", zijn de eerste woorden van Kawashima bij zijn nieuwe werkgever. De goalie krijgt rugnummer één in Schotland.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner