30.12.2015 15:16

'Noorse belangstelling voor Van der Maarel'

Mark van der Maarel (l.) ziet Hicham Faik (r.) vertrekken tijdens het competitieduel FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)
Mark van der Maarel (l.) ziet Hicham Faik (r.) vertrekken tijdens het competitieduel FC Utrecht - Roda JC Kerkrade. (17-10-2015)

Mark van der Maarel kan zijn carrière vervolgen in Noorwegen. De verdediger van FC Utrecht staat namelijk in de belangstelling Aalesunds FK. 

Volgens het Noorse medium Sunnmørsposten is Van der Maarel inmiddels afgereisd naar Noorwegen, maar heeft de 26-jarige mandekker van FC Utrecht nog geen akkoord bereikt met Aalesunds. De Noorse club eindigde het afgelopen seizoen als tiende in de Noorse Eliteserien (hoogste niveau in Noorwegen). Het seizoen in Noorwegen is inmiddels afgelopen. Normaal gesproken begint de Noorse competitie in april, waardoor Van der Maarel mogelijk het seizoen afmaakt bij FC Utrecht.

Van der Maarel is op dit moment bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van FC Utrecht. De aanvoerder van de Utrechters heeft bijna honderdvijftig competitieduels namens FC Utrecht achter zijn naam staan. Van der Maarel heeft een aflopend contract in Utrecht, waardoor Aalesunds aan het einde van het seizoen de verdediger mogelijk transfervrij kan overnemen van de club uit de Domstad.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner