30.12.2015 21:07

'Roda JC laat Boakye thuis in de winterstop'

Richmond Boakye mist in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een flinke kans en daar baalt de aanvaller van Roda JC van. (21-11-2015)
Richmond Boakye mist in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een flinke kans en daar baalt de aanvaller van Roda JC van. (21-11-2015)

Richmond Boakye hoeft niet meer te rekenen op veel speeltijd na de pauze in de winter. De Ghanese aanvaller, die door Roda JC wordt gehuurd van het Italiaanse Atalanta, wordt volgens de laatste geruchten niet meegenomen op het trainingskamp van de promovendus.

Boakye heeft zichzelf niet populair gemaakt bij Roda JC-trainer Darije Kalezić en volgens het regionale medium L1 heeft dit gevolgen voor de aanvaller, die tot negen competitiewedstrijden en één bekerduel kwam in de eerste seizoenshelft. De promovendus zoekt in 2016 de Portugese zon op, maar Boakye heeft geen uitnodiging gekregen en mag dus in Nederland blijven werken aan zijn conditie.

De slechte verstandhouding met Kalezić is ontstaan omdat Boakye meerdere malen te laat kwam voor trainingen en besprekingen en het daarnaast niet zo nauw neemt met overige afspraken. De aanvaller, die ook onder contract heeft gestaan bij Juventus maar daar nooit een wedstrijd in de hoofdmacht speelde, wacht nog op zijn eerste doelpunt in Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner