03.01.2016 18:58

Real Betis verliest wederom met grote cijfers

Real Betis heeft zondagmiddag in de Spaanse Primera División op eigen veld een gigantisch pak slaag gehad van Eibar. De club uit het Baskische stadje zegevierde met 4-0. De doelpunten werden over beide helften verdeeld.

Vorige week verloor Real Betis met dezelfde cijfers van Barcelona in Nou Camp. Ook vielen de eerste twee doelpunten toen voor de rust en volgden de overige doelpunten na de rust. Bij Betis ontbrak Rafael van der Vaart wegens rugklachten. Ricky van Wolfswinkel bleef het hele duel aan de kant. Eibar schuurt door de zege tegen de subtop aan. De ploeg passeerde Betis' rivaal en stadgenoot Sevilla, dat met 2-1 verloor bij Granada.

Na drie minuten spelen was het al raak voor de bezoekers. Middenvelder Capa opende de score voor Eibar. Nog geen klein kwartiertje later was het Keko die de ruststand op 2-0 bepaalde. De laatste twee doelpunten kwamen van de voet van Adrián en Borja Baston.