03.01.2016 21:21

Van der Maarel niet naar Noorse Aalesunds

FC Utrecht-verdediger Mark van der Maarel gaat niet in op de aanbieding van het Noorse Aalesunds. De 26-jarige speler heeft het voorstel van de ploeg uit de Noorse Eliteserien naast zich neergelegd en blijft dus voorlopig bij FC Utrecht.

Mark van der Maarel, aanvoerder van FC Utrecht keek vorige week rond in de Noorse stad en kreeg een aanbieding van Aalesunds. Hoewel de aanvoerder onder de indruk was, verkoos hij FC Utrecht toch boven de Noorse nummer tien van het afgelopen seizoen in de Eliteserien, het hoogste niveau van Noorwegen.

"Als je zo’n avontuur aangaat, moet het gevoel helemaal goed zijn. De twijfel zat met name in het sportieve plaatje. Ik speel mijn hele leven al voor FC Utrecht en heb het hier nog altijd uitstekend naar mijn zin. Als ik vertrek, moet het een mooie volgende stap zijn, op alle vlakken", aldus de reactie van Van der Maarel tegenover Voetbal International.

Van der Maarel speelde dit seizoen zestien wedstrijden in de Eredivisie en kwam één keer uit in de KNVB-beker. Het contract van de aanvoerder van FC Utrecht loopt aankomende zomer af, dus het kan nog steeds zo zijn dat Van der Maarel vertrekt in deze transferperiode. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner