06.01.2016 10:51

'Man Utd in gesprek met Braziliaanse belofte'

De interesse van Manchester United in Felipe Anderson begint steeds concreter te worden. De Braziliaanse speler van Lazio zou de Engelse grootmacht moeten voorzien van de nodige creativiteit.

In de Engelse en Italiaanse media verschenen er al eerder geruchten dat Manchester United bovengemiddelde interesse heeft in Anderson. United zou zelfs al een bod van 45 miljoen euro voorbereiden op de speler. The Guardian komt nu met het nieuws dat er een nieuwe stap is gezet. De zaakwaarnemer van Anderson heeft dinsdag gesproken met de clubleiding. Het medium geeft daarbij wel aan dat er nog geen officieel bod is uitgebracht op de speler.

Afgelopen zomer wilde Manchester United de snelle buitenspeler al halen, maar slaagde er toen niet in om hem te strikken. Ondertussen kent Anderson een matig seizoen bij Lazio. Hoewel hij in zeventien competitiewedstrijden vier keer het net wist te vinden, dateert zijn laatste goal in de Serie A wel van 25 oktober 2015. Hij was toen twee keer trefzeker tegen Torino FC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner