08.01.2016 13:55

Van Veen: "Denk niet dat Hiddink mij kent"

Kevin van Veen is een relatief onbekende naam in Nederland. Toch speelt de spits zondagmiddag tegen Chelsea FC. De voormalige middenvelder van FC Oss speelt dan voor de FA Cup tegen de Engelse grootmacht.

Kevin van Veen staat momenteel onder contract bij Scunthorpe United dat uitkomt in de League One. Daar is hij bijna altijd verzekerd van een basisplaats. "Ik speel soms met de punt naar achteren op het middenveld, soms als linkshalf en afgelopen zondag als linksbuiten", aldus Van Veen tegen FOX Sports. "Dat zijn allemaal posities waarop ik nooit heb gespeeld, dus dat is wennen."

In de League Cup hoopt Van Veen dat zijn ploeg kan stunten tegen het team van een andere Nederlander, Guus Hiddink. "Ik denk niet dat Hiddink mij kent. Als ik hem zie, dan wens ik hem in het Nederlands succes. En als ik scoor, zal ik nog even zwaaien. Het zou mooi zijn als hij mij na de wedstrijd wel kent", zegt hij met een glimlach. Van Veen weet ook dat het erg lastig. "Ik denk niet dat Hiddink mij kent. Als ik hem zie, dan wens ik hem in het Nederlands succes. En als ik scoor, zal ik nog even zwaaien. Het zou mooi zijn als hij mij na de wedstrijd wel kent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner