13.01.2016 09:22

'Roda JC laat oogje vallen op van Duinen'

Bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Düsseldorf komt Mike van Duinen in actie bij de Duitse club uit de 2. Bundesliga. (12-07-2015)
Bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Düsseldorf komt Mike van Duinen in actie bij de Duitse club uit de 2. Bundesliga. (12-07-2015)

Mike van Duinen staat voor een rentree in de Eredivisie. De aanvaller ligt sinds de zomer vast bij Fortuna Düsseldorf, maar daar komt hij weinig aan spelen toe. Roda JC wil gebruikmaken van die situatie en de Nederlander naar Limburg halen.

De 24-jarige Van Duinen vertrok de afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Düsseldorf, waar hij een vierjarig contract bij de club uit de 2. Bundesliga tekende. De eerste seizoenshelft verliep echter niet zoals hij had gehoopt. De oud-spits van ADO Den Haag mocht op het tweede Duitse niveau slechts vier keer in de basis starten. Acht keer kwam hij als invaller binnen de lijnen. In het duel met VfL Bochum maakte hij zijn enige doelpunt van het seizoen.

Als Roda JC Van Duinen aan zich bindt, dan wordt hij de zesde (!) speler die de Limburgers in de winter komt versterken. Eerder trok de nummer vijftien van de Eredivisie al Uğur İnceman, Kristoffer Peterson, Rydell Poepon, Marcos Gullón en Jordy Buijs aan. De club uit Kerkrade raakte daarentegen Gibril Sankoh en Richmond Boakye kwijt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner