13.01.2016 10:53

Mihaylov doet open sollicitatie bij FC Twente

Nikolay Mihaylov brengt de bal weer in het spel tijdens de wedstrijd VVV-Venlo - FC Twente. (21-04-2013)
Nikolay Mihaylov brengt de bal weer in het spel tijdens de wedstrijd VVV-Venlo - FC Twente. (21-04-2013)

FC Twente ontkende dinsdag dat Nikolay Mihaylov in beeld is bij de nummer zeventien van de Eredivisie, maar de doelman zet de deur op weer op een kier. Via Facebook verspreidt de Bulgaarse doelman een bericht waarin hij zijn liefde aan FC Twente verklaart.

"Onlangs zijn er meerdere negatieve berichten over mij in de media gekomen. Wanneer FC Twente mij echter nodig heeft dan zullen de financiën geen rol spelen. Ik heb een fantastische tijd gehad bij FC Twente en hou van die club. Officieel hebben we nog geen contact, maar als FC Twente me nodig heeft, dan zal ik zeker bereid zijn om de club te helpen om terug te keren naar waar het thuishoort", zijn de duidelijke woorden van Mihaylov.

Of FC Twente Mihaylov nodig heeft, is nog maar de vraag. De Tukkers hebben financiële problemen en de komst van een nieuwe doelman lijkt niet een topprioriteit te zijn. Hoewel Joël Drommel en Nick Marsman tegenvallen, is Sonny Stevens op de weg terug van een blessure. Vier doelmannen voor het eerste elftal lijkt te veel van het goede te zijn voor een Eredivisionist die het niet ruim heeft.

Mihaylov stond tussen 2007 en 2013 onder contract bij FC Twente. Daarna volgden dienstverbanden bij Hellas Verona en Mersin Idmanyurdu. De Bulgaar kwam zowel bij zijn Italiaanse als Turkse werkgever weinig aan spelen toe. Op dit moment is Mihaylov clubloos.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner