17.01.2016 14:43

Gewilde Ogbeche weet niets van interesse

Tijdens het competitieduel SC Cambuur - Vitesse zijn Arnold Kruiswijk (l.) en Bartholomew Ogbeche (r.) verwikkelt in een sprintduel. (16-01-2016)
Tijdens het competitieduel SC Cambuur - Vitesse zijn Arnold Kruiswijk (l.) en Bartholomew Ogbeche (r.) verwikkelt in een sprintduel. (16-01-2016)

Bartholomew Ogbeche (31) wordt de laatste dagen in verband gebracht met een transfer. Niet alleen het Turkse Eskişehirspor, maar ook FC Twente zou de clubtopscorer van SC Cambuur willen aantrekken. Ogbeche weet echter niets van de interesse van andere clubs.

"Ik weet niks van interesse, echt niet", zegt Ogbeche in gesprek met Voetbal International. "Ik wil niet speculeren. Ik wil me bezighouden met Cambuur, deze club in de Eredivisie houden. Als er geïnteresseerde clubs komen, hoor ik het wel."

Een vertrek uit Leeuwarden sluit hij niet uit. "Het is de voetballerij, dat kun je nooit zeggen. Ik richt me op Cambuur", aldus de Nigeriaanse spits, die dit seizoen al negen doelpunten in de Eredivisie maakte.

Trainer Henk de Jong zei zaterdag voor het verloren duel met Vitesse (0-2) al dat hij zijn spits niet kwijt wil. "B is een bijzondere jongen en een bijzondere speler. Dertien jaar terug speelde hij op een WK. Hij is een heel goede gast. B neemt de leiding en helpt mij. Hij heeft een gevoel voor goals en voelt waar hij moet staan. Hij is een hulp voor een trainer en dat is wel mooi. Als ze die verkopen, sla ik ze knock-out", grapte hij in gesprek met FOX Sports.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner