19.01.2016 15:52

Juve betaalt zes miljoen voor toptalent

Juventus FC heeft zich versterkt met de nog maar 18-jarige Rolando Mandragora. De middenvelder wordt door de Oude Dame gekocht van Genoa CFC voor een bedrag van maar liefst zes miljoen euro.

Juventus en Mandragora zijn volgens de clubsite akkoord gekomen tot een contract van vijf seizoenen. De jongeling maakte vorig seizoen zijn debuut voor Genoa CFC in de Serie A, maar werd dit seizoen verhuurd aan Pescara Calcio, waar hij een vaste basisplaats heeft.

De club uit Turijn heeft besloten om het talent het seizoen af te laten maken bij Pescara. Trainer Massimiliano Allegri is blij dat het jonge talent de keuze voor Juve heeft gemaakt. "Mandragora doet het nu al goed bij Pescara, maar hij kan nog veel beter worden. Hij kan in de toekomst een belangrijke speler voor ons worden."

Mede dankzij de goede prestaties van Mandragora staat Pescara op een derde plek in de Serie B. Koploper FC Crotone heeft echter een voorsprong van maar liefst acht punten. Eindigt Pescara als derde dan speelt het ook nog play-offs voor promotie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner