24.01.2016 16:55

Update: Feyenoord heeft Hansson bijna binnen

In een poging om het langdurige verlies van Warner Hahn op te vangen heeft Feyenoord snel gehandeld op de transfermarkt. Volgens de zaakwaarnemer van Pär Hansson tekent de Zweedse goalie snel een contract tot medio 2017. Hahn raakte deze maand ernstig geblesseerd tijdens een duel van Jong Feyenoord.

Hansson is een transfervrije keeper, die bijna tweehonderd wedstrijden op het hoogste voetbalniveau in Zweden keepte. Daarnaast is hij zesvoudig international voor de nationale ploeg. Hansson stond jarenlang onder contract bij Helsingborgs IF, maar in december liep zijn contract in Zweden af.

Per Jonsson, de belangenbehartiger van de 29-jarige goalie, stelt volgens onder andere De Telegraaf en Voetbal International dat Hansson beseft dat hij als tweede keeper naar Rotterdam komt, maar daar heeft de sluitpost vrede mee. Hij wil het eerste keeper Kenneth Vermeer zo moeilijk mogelijk maken in De Kuip.

Volgens de geruchten hoopt Feyenoord de transfer deze week nog af te ronden, maar omdat Hansson een transfervrije speler is, kunnen de Rotterdammers ook buiten de transfermarkt om handelen met de keeper. In de tussentijd lijkt Justin Bijlow de nieuwe, tijdelijke tweede keeper van Feyenoord te zijn.

Update 24 januari 2016, 16:55:55 - Feyenoord heeft Hansson bijna binnen

De kans is groot dat Pär Hansson de nieuwe tweede keeper wordt van Feyenoord. De Rotterdammers zijn op zoek naar een nieuwe reservedoelman door de zware blessure van Warner Hahn.

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen AZ Alkmaar (4-2) liet trainer Giovanni van Bronckhorst tijdens het persmoment weten dat technisch directeur Martin van Geel de Zweed bijna binnen heeft. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Hansson wordt gepresenteerd bij de nummer drie van de Eredivisie.

Zondag zat Justin Bijlow op de bank bij Feyenoord. Even leek het erop dat de jonge doelman zijn debuut in de hoofdmacht moest maken, toen Kenneth Vermeer geblesseerd op de grond lag. Vermeer werd echter opgeknapt en speelde de wedstrijd uit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner