25.01.2016 15:30

Klopp kijkt uit naar halve finale op Anfield

Liverpool-trainer Jürgen Klopp kijkt uit naar de halve finale van de League Cup op Anfield, Stoke City is dan de tegenstander. Liverpool won het heenduel in Stoke-on-Trent al met 1-0 van The Potters.

Afgelopen weekend won Liverpool met 5-4 van Norwich City. Klopp neemt dinsdagavond genoegen met een 1-0 overwinning. "Saai is misschien niet cool, maar 1-0 is wel een goed resultaat. Dat resultaat hebben we ook behaald in de eerste bekerwedstrijd tegen Stoke", aldus Klopp tijdens de gebruikelijke persconferentie. "Ik heb veel gehoord over de speciale sfeer op Anfield voor halve finales en ik kijk er enorm naar uit om dat nu zelf mee te maken."

Liverpool kreeg de afgelopen tijd veel tegendoelpunten uit standaardsituaties. "Dat probleem kunnen we niet negeren, want het is heel duidelijk. Wij werken hard aan onze zwakke punten. We praten erover en veranderen dingen. Het is nooit te laat om te leren, maar nu moeten we maar eens laten zien dat we geleerd hebben. We moeten rustiger worden."

"Als er in de komende 24 uur niets verandert, spelen Kolo Touré en Mamadou Sakho waarschijnlijk weer. Dejan Lovren heeft drie weken buitenspel gestaan. Nathaniel Clyne heeft last van een tik die hij tegen Norwich op zijn knie kreeg. Jon Flanagan is er klaar voor om hem eventueel te vervangen. Wij willen hoe dan ook winnen. Het is maar een halve finale. De finale halen is leuk, maar niet te vergelijken met het winnen van een finale. Weet iemand nog wie de nummer twee was in de League Cup?"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner