25.01.2016 15:45

'Braziliaan Ramires verkast naar Jiangsu'

Ramires staat op het punt om Chelsea te verlaten. De Braziliaanse middenvelder gaat een contract tekenen bij Jiangsu Suning, de Chinese club waar ook PEC Zwolle-verdediger Trent Sainsbury op een haar na rond mee is. 

Het Chinese Jiangsu Suning is druk bezig op de transfermarkt. Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, gaf onlangs aan dat de transfer van Sainsbury naar Jiangsu Suning zo goed als afgerond is. De Australiër krijgt volgens Sky Sports gezelschap van Ramires. De Braziliaanse middenvelder zou op het punt staan om een contract bij Jiangsu Suning te ondertekenen.

Eerder leek Jiangsu Suning ook Luiz Adriano binnen te halen. De aanvaller van AC Milan was al gearriveerd in China, maar kreeg daar een aantal opmerkelijke details in zijn contract onder ogen. De Chinese club zou volgens Luiz Adriano geen vast salaris in zijn contract willen laten opnemen. Ook de afronding van de transfer van Sainsbury laat voorlopig op zich wachten, waardoor het de vraag is of Ramires wel tot een akkoord zal komen met de Chinese ploeg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner