25.01.2016 19:35

Talenten terug in basis Jong Ajax tegen NAC

Jong Ajax moet noodgedwongen maandagavond enkele wijzigingen doorvoeren in het basisteam voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Dit komt onder meer door de blessure van Kenny Tete bij het eerste elftal en het vertrek van Zakaria el Azzouzi op huurbasis naar FC Twente.

Ricardo van Rhijn zit door de blessure van Tete weer bij de A-selectie, net als Mike van der Hoorn. Leeroy Owusu en Damian van Bruggen keren zodoende terug in de basis. Ook Daley Sinkgraven begint fitter te geraken. De jonge middenvelder zit daarom ook weer bij Ajax 1. Dit biedt daarentegen de kans aan Frenkie de Jong. In de voorhoede spelen Sam Hendriks, Elton Acolatse en Vaclav Černý.

NAC Breda draait de laatste weken op volle toeren en heeft weinig reden tot wisselingen in het elftal. De enige is die van Jesse van Bezooijen in plaats van Luis Pedro. Laatstgenoemde kreeg vorige week direct rood na het neerhalen van een doorgebroken speler. NAC-coach Marinus Dijkhuizen kiest wederom voor een aanval met Vlatko Lazić, Mats Seuntjens en Kevin Brands. Dit houden Sjoerd Ars en Danny Verbeek op de reservebank. 

Volg het duel tussen Jong Ajax en NAC Breda van 20.00 uur hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner