25.01.2016 21:48

'El Shaarawy keert terug in Serie A'

Stephan El Shaarawy staat op het punt om terug te keren in de Italiaanse Serie A.  De Italiaan was verhuurd aan AS Monaco, maar komt daar niet meer aan spelen toe. Daarom kiest AC Milan er voor om de aanvaller te verhuren aan AS Roma.

Op het twitteraccount van El Shaarawy maakt hij geen geheimen van zijn overgang. Zo zijn er tweets te zien, waarop de aanvaller op het vliegveld met een sjaal van AS Roma poseert. El Shaarawy was begin dit seizoen uitgeleend aan AS Monaco, maar daar kon hij niet meer rekenen op speeltijd. In het huurcontract was vastgelegd dat Monaco de aanvaller verplicht zou moeten kopen na een bepaald aantal wedstrijden. Het zou nu het geval zijn dat wanneer hij nog één keer in actie komt, Monaco een bedrag van zestien miljoen moet overmaken.

Nu Monaco daar geen trek in heeft, heeft AS Roma aan de deur geklopt om de speler te huren. Dinsdag ondergaat El Shaarawy de medische keuring bij de Romeinen. "Roma is een mooie kans voor mij. Ik ben blij dat ik kan terugkeren naar de Serie A. Ik zal hard werken zodat coach Spalletti snel op mij kan rekenen. Ik ben enorm gemotiveerd om mijn steentje bij te dragen", aldus de kersverse Romein. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner