26.01.2016 11:47

Đuričić denkt niet meer aan het verleden

Filip Đuričić (m.) wordt gepresenteerd als nieuwe aanwinst van RSC Anderlecht. (25-01-2016)
Filip Đuričić (m.) wordt gepresenteerd als nieuwe aanwinst van RSC Anderlecht. (25-01-2016)

Filip Đuričić heeft een streep gezet onder de afgelopen tweeënhalf jaar. De oud-speler van sc Heerenveen wil bij RSC Anderlecht weer een stap vooruit maken.

"Anderlecht was de beste keuze", zei Đuričić tijdens zijn presentatie. "Een goed team met veel jonge, talentvolle spelers die aanvallend denken. Ik heb ook goede herinneringen aan deze club. Ik debuteerde in de Champions League tegen Anderlecht en scoorde meteen."

Đuričić wil niet meer denken aan zijn mislukte periode bij Benfica, 1. FSV Mainz 05 en Southampton. "Ik praat niet graag over het verleden", vervolgt de Serviër zijn verhaal. "Misschien ontbeert het mij aan kracht voor zulke competities, maar ik heb andere kwaliteiten. Ik speel het liefst als spelverdeler, op de 10. Maar ik ben veelzijdig. Als we winnen, kan ik zelfs in doel staan. Ik speelde de afgelopen maanden niet. Daardoor zal ik harder moeten werken en ben ik extra gemotiveerd om voor Anderlecht uit te komen. Ik zal mijn opgespaarde energie gebruiken om een betere speler te worden en deze club te helpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner