27.01.2016 17:51

El Azzouzi debuteert in de basis bij Twente

FC Twente heeft woensdag definitief afscheid genomen van Renato Tapia. De verdediger vertrekt per direct naar Feyenoord en heeft zo afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd voor de Tukkers gespeeld. Joachim Andersen is de tegen NEC de vervanger van Tapia en completeert samen met Bruno Uvini het centrale defensieve duo.

Jari Oosterwijk ontbreekt in de selectie van coach René Hake. Dat betekent een plaats in de punt van de voorhoede voor Zakaria el Azzouzi. De van Ajax gehuurde spits maakt zijn basisdebuut op bezoek bij NEC Nijmegen. Ondanks geruchten en transferperikelen is Hakim Ziyech gewoon van de partij bij FC Twente. De sterspeler flankeert het middenveld samen met Kamohelo Mokotjo en aanvoerder Felipe Gutiérrez.

NEC draait de laatste weken prima en behaalde zeven punten uit de laatste drie duels. Dat betekent voor coach Ernest Faber geen reden tot wisselingen in zijn basiselftal. Nieuwe aankoop Dario Dumić staat opnieuw in het hart van de defensie. De Nijmeegse aanval bestaat uit Marcel Appiah, Anthony Limbombe en topscorer Christian Santos.

Volg het duel tussen NEC Nijmegen en FC Twente hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner