29.01.2016 20:59

'Clubloze' Mathieu traint mee bij FC Dordrecht

De situatie van Justin Mathieu is op dit moment erg lastig. De aanvaller werd dit seizoen door Willem II verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar dit ploeg had hem niet nodig. Willem II is echter ook klaar met Mathieu, die nu maar meetraint met FC Dordrecht.

Op speeltijd hoeft de flankspeler echter niet te rekenen in Dordrecht, aangezien Mathieu dit seizoen al voor twee clubs speelde. Hij kwam in actie tijdens vier competitiewedstrijden voor Willem II, daarna verhuurden de Tilburgers Mathieu aan Go Ahead Eagles, waar hij tot zes wedstrijden kwam. In Deventer liet men Mathieu echter gaan voordat het huurcontract afliep, waarna Mathieu terugkeerde bij Willem II.

Bij de Eredivisionist vonden ze volgens het Brabants Dagblad dat Mathieu niet voldeed aan de normen die gelden voor een Willem II'er. Daarom zit de voetballer niet meer bij de eerste selectie, omdat een terugkeer bij de A-kern een te grote beloning zou zijn voor hem. Zodoende komt Mathieu niet aan spelen toe bij Willem II. Een optie is om aan te sluiten bij een club in bijvoorbeeld Zweden, Japan of Amerika, omdat het seizoen 2016/2017 daar in de eerste maanden van 2016 begint.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner