31.01.2016 11:58

Update: Tighadouini definitief naar Turkije

Adnane Tighadouini maakt het huidige seizoen af in de Turkse SüperLig. Kayserispor wordt de tijdelijke werkgever van de oud-speler van onder andere Vitesse en NAC Breda. Dit bevestigt de speler in gesprek met Voetbal International.

Tighadouini staat nog tot medio 2020 onder contract bij Málaga CF, maar komt weinig aan spelen toe in Spanje. De nog jonge buitenspeler wil echter meer speelminuten maken en lijkt dit dus te krijgen in Turkije. Eerder in de transferperiode trok SC Cambuur de stoute schoenen aan door de Marokkaanse international te willen huren, maar Tighadouini  zag een terugkeer naar Nederland niet zitten

Kayserispor kwam zaterdagmiddag nog op negatieve wijze in het nieuws rondom de onderhandelingen met Youness Mokhtar. Ook de oud-speler van PEC Zwolle en FC Twente is op zoek naar een nieuwe club en leek dit te vinden in Kayserispor, maar de ploeg wijzigde afspraken in het contract van Mokhtar, zonder hem daarvan op de hoogte te stellen.

Update: 31-01-2016: 11:58:

Adnane Tighadouini speelt het resterende deel van het huidige seizoen op huurbasis voor Kayserispor, de huidige nummer dertien in de SüperLig. Tighadouini komt van Málaga CF, waar hij in de eerste seizoenshelft weinig speelde.

De Marokkaanse international kan bij zijn nieuwe werkgever zijn honderdste officiële wedstrijd in het clubvoetbal spelen. De buitenspeler kwam in Nederland tot 86 wedstrijden voor Vitesse, FC Volendam, SC Cambuur en NAC Breda, terwijl hij in Spanje twaalf wedstrijden speelde. Zijn contract bij Málaga loopt nog door tot medio 2020.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner