30.01.2016 19:22

Brama, Marinus en Menig in de basis bij PEC

Doelpuntenmaker Wouter Marins (l.) bedankt Ryan Thomas, die tegen FC Utrecht het overzicht behield en zijn vrije collega aanspeelde. (23-10-2015)
Doelpuntenmaker Wouter Marins (l.) bedankt Ryan Thomas, die tegen FC Utrecht het overzicht behield en zijn vrije collega aanspeelde. (23-10-2015)

Zaterdagavond is het tijd voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen. Bij beide teams zijn er wat blessures en dat betekent dat er ook een aantal wijzigingen is in de basisopstellingen.

Bij PEC Zwolle ontbreekt Gustavo Hebling met een enkelblessure, tegen Vitesse viel hij uit. Toen werd hij vervangen door Wout Brama, die hem ook vanavond vervangt. Verder zijn er vanavond basisplaatsen voor Wouter Marinus en Queensy Menig, in plaats van Rick Dekker en Sheraldo Becker. Beide spelers werden tegen Vitesse vroegtijdig naar de kant gehaald en Ron Jans wil dus nu andere spelers een kans geven op die posities.

FC Groningen heeft twee wijzigingen doorgevoerd in de basiself ten opzichte van de midweekse speelronde. Johan Kappelhof vertrok naar Chicago Fire en is er vanavond dus logischerwijs niet bij. Dat betekent dat er nu plaats is voor Hedwiges Maduro. Daarnaast raakte Lorenzo Burnet in de wedstrijd tegen Willem II geblesseerd, ook hij ontbreekt dus vanavond. Hij wordt vervangen door Desevio Payne.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner