31.01.2016 12:40

'Jenner wil naar Nederland, NAC hapt niet'

Julian Jenner baalt flink nadat hij met NAC Breda in eigen huis onderuit gaat tegen Excelsior. Het wordt 1-2 in Breda. (16-04-2011)
Julian Jenner baalt flink nadat hij met NAC Breda in eigen huis onderuit gaat tegen Excelsior. Het wordt 1-2 in Breda. (16-04-2011)

Na het laten ontbinden van zijn contract bij het Engelse Notts County hoopte Julian Jenner voor de tweede keer terug te keren bij NAC Breda, maar de ploeg heeft de financiële middelen niet om de aanvaller transfervrij op te pikken.

BN DeStem meldt via goed ingevoerde bronnen dat Jenner is aangeboden bij de club uit de Jupiler League, maar de Brabanders hebben simpelweg niet voldoende budget om te voldoen aan de salariseisen van Jenner. De oud-speler van onder andere Vitesse, het Duitse Rot Weiss Ahlen en het Hongaarse Ferencvárosi TC, speelde sinds afgelopen zomer in de League Two, het vierde voetbalniveau van Engeland.

Daar kwam Jenner echter nauwelijks aan de bak, waarna hij besloot om zijn contract in onderling overleg te laten ontbinden. Als transfervrije speler hoopt Jenner weer in Nederland te kunnen spelen, maar bij NAC Breda gaat dit dus niet lukken. De in Delft geboren aanvaller begon zijn carrière in 2003 bij NAC Breda en keerde in 2011 kort terug bij de club. Hij speelde in totaal 141 Eredivisie-wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner