01.02.2016 19:34

Update: Labyad op huurbasis naar Fulham

Jerry St. Juste (l.) voorkomt gevaar van Zakaria Labyad (r.) tijdens sc Heerenveen - Vitesse. (28-05-2015)
Jerry St. Juste (l.) voorkomt gevaar van Zakaria Labyad (r.) tijdens sc Heerenveen - Vitesse. (28-05-2015)

Zakaria Labyad gaat het seizoen afmaken in Engeland. Fulham huurt de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller tot het einde van het seizoen van Sporting CP.

Labyad zal voor het verstrijken van de transferdeadline een contract tekenen bij Fulham, weet Sky Sports. De Marokkaanse Nederlander is in Portugal op een zijspoor terechtgekomen en moet in Londen de opvolger worden van Moussa Dembélé. De jonge Fransman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur en lijkt te vertrekken.

Labyad doorliep de jeugdopleiding van PSV en speelde ruim veertig competitiewedstrijden namens de Eindhovenaren. In de zomer van 2012 vertrok Labyad naar Sporting. Tijdens zijn eerste seizoen in Portugal kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar tijdens zijn tweede seizoen besloot hij zich halverwege het seizoen te laten verhuren aan Vitesse. Na anderhalf jaar in Arnhem keerde hij afgelopen zomer terug bij Sporting, maar daar speelt Labyad enkel in het tweede elftal. 

Update: Labyad op huurbasis naar Fulham [19:30 uur, 1-2-2016]
Zakaria Labyad wordt door Fulham voor een half seizoen gehuurd van Sporting CP. De club meldt op Twitter blij te zijn met de komst van Labyad. De club omschrijft hem als 'een veelzijdige aanvallend ingestelde speler'.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner