01.02.2016 22:06

Valencia huurt Cheryshev van Real Madrid

Denis Cheryshev baalt van het missen van een kans tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Malmö FF. (08-12-2015)
Denis Cheryshev baalt van het missen van een kans tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Malmö FF. (08-12-2015)

Denis Cheryshev maakt het seizoen af bij Valencia. De 25-jarige Rus zal het seizoen afmaken bij de Spaanse subtopper. Cheryshev kwam in de zomer nog over van Villareal.

Valencia, onder leiding van Gary Neville, kan de aanvallende impulsen goed gebruiken. De ploeg uit Zuid-Spanje staat op een teleurstellende twaalfde plaats en maakte pas 26 doelpunten.

Cheryshev begint aan zijn vierde Spaanse club. De buitenspeler stond eerder onder contract bij Sevilla en Villareal. Eerder speelde Cheryshev al voor Real Madrid Castilla en na een sterk seizoen bij Villareal mocht de Rus het in de hoofdmacht proberen.

Dit seizoen mocht Cheryshev twee keer invallen in de competitie voor De Koninklijke. In de Copa del Rey speelde de Rus één wedstrijd voor Real Madrid, wat ook meteen de laatste was in het bekertoernooi. Cheryshev was niet speelgerechtigd, maar werd toch opgesteld. Real Madrid werd vervolgens uit het toernooi gezet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner