03.02.2016 12:09

Alberg in Amerika voor afronden transfer

Roland Alberg ontbreekt op de training van ADO Den Haag. De middenvelder is in Amerika voor het regelen van zijn transfer. Philadelphia Union, met Earnest Stewart als technisch directeur, wil Alberg overnemen.

In Amerika is de transfermarkt nog geopend, waardoor zijn transfer nog kan worden afgerond. Alleen Alberg moet nog tot een overeenkomst komen met Philadelphia Union. Wanneer de laatste plooien zijn gladgestreken is de overgang definitief. De 25-jarige Nederlander ontbreekt in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd met Roda JC.

Earnest Stewart, voormalig technisch directeur van AZ, heeft de leiding bij de Amerikanen. In zijn eerste maand bij Philadelphia Union is Alberg de eerste bekende die Stewart aantrekt.

Sinds 2013 staat Alberg onder contract in Den Haag. In twee en een half seizoen kwam hij tot 76 wedstrijden voor ADO, waarin hij zestien doelpunten wist te maken. Het contract van Alberg liep nog een half jaar door bij ADO, waardoor Philadelphia Unions een transfersom moet betalen. De hoogte hiervan is nog onbekend.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner