03.02.2016 14:48

NEC Nijmegen laat Loukili alweer vertrekken

Abderrahim Loukili viert zijn treffer tijdens het competitieduel Koninklijke HFC - FC Lienden. (16-11-2014)
Abderrahim Loukili viert zijn treffer tijdens het competitieduel Koninklijke HFC - FC Lienden. (16-11-2014)

Abderrahim Loukili heeft NEC Nijmegen alweer verlaten. De linksbuiten is per direct speelgerechtigd voor topklasser IJsselmeervogels. 

Loukili werd afgelopen zomer met veel bombarie binnengehaald door NEC Nijmegen. Loukili was vorig seizoen samen met De Graafschap-middenvelder Youssef el Jebli sterkhouder bij topklasser FC Lienden. Loukili werd kampioen met FC Lienden en won ook het Algeheel Amateurkampioenschap met FC Lienden. Met achttien treffers in de competitie en twee doelpunten in de tweeluik met Kozakken Boys om het Amateurkampioenschap had hij een groot aandeel in het succes van FC Lienden, waardoor NEC Nijmegen besloot om de linksbuiten aan te trekken.

In tegenstelling tot El Jebli, die bij De Graafschap regelmatig aan spelen toekomt, wist Loukili niet door te breken bij NEC Nijmegen. Loukili speelde bij NEC Nijmegen enkel bij de beloften. Loukili trainde al een tijdje mee bij IJsselmeervogels, maar woensdagmiddag kreeg de club 'groen licht' van de KNVB, waardoor Loukili aankomend weekend kan debuteren namens IJsselmeervogels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner