03.02.2016 16:53

FC Oss pikt spits op bij amateurs van Gemert

FC Oss heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Thijs van Pol. De spits komt over van hoofdklasser Gemert. Van Pol heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Oss.

"Het gevoel bij FC Oss is heel goed", aldus Van Pol op de clubsite van FC Oss. "Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, maar FC Oss is voor mij maatschappelijk en sportief gezien de beste keuze. FC Oss geeft talentvolle amateurspelers echt de kans om zich te bewijzen in de Jupiler League en speelt bovendien aantrekkelijk, aanvallend voetbal."

"Dat heeft voor mij de doorslag gegeven", vervolgt Van Pol. "Ik voel dat ik nog niet aan mijn top zit als voetballer. Ik wil me door ontwikkelen en van waarde zijn voor FC Oss. Het vertrouwen dat de club me geeft door me te contracteren zou ik graag terugbetalen."

Directeur Peter Bijvelds is blij met de komst van Van Pol. "Ik ben blij dat Thijs voor FC Oss heeft gekozen. Ik weet dat hij meerdere goede mogelijkheden had. Thijs is een prachtige speler; hij is kopsterk, snel en beschikt over een zuiver en hard schot. Maar misschien nog wel het belangrijkst: hij gaat altijd voorop in de strijd en is een echte winnaar."

Afgelopen zomer versterkte FC Oss zich al met vijf spelers uit het amateurvoetbal. Irvingly van Eijma (RKTVV), Richard van der Venne (OSS '20), Stijn Rambach (SV TOP), Aram Pusters (SV TOP) en Tufan Koca (Gemert) vertrokken naar Oss.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner