04.02.2016 12:01

VIDEO: Zlatan houdt ploeggenoot voor de gek

Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)
Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)

Zlatan Ibrahimović had woensdagavond zijn lolbroek aangetrokken. De aanvaller van Paris Saint-Germain werd na 71 speelminuten gewisseld tijdens het competitieduel met FC Lorient (3-1 overwinning) en begon vervolgens te klieren op de bank.

Ibrahimović, die na 55 minuten de 2-1 op het scorebord had gezet, nam plaats op te reservebank, maar verveelde zich kennelijk. De Zweedse aanvaller besloot daarom om zijn schoen op het hoofd van Jean-Kévin Augustin, die net als Ibrahimović was gewisseld, te zetten. Augustin lijkt in eerste instantie niets in de gaten te hebben, maar grijpt vervolgens alsnog naar zijn hoofd.

De sfeer in de spelersgroep van Paris Saint-Germain is dus opperbest. De Parijzenaars zijn hard op weg naar het vierde kampioenschap op rij. Paris Saint-Germain is met 66 punten koploper in de Franse Ligue 1, nummer twee heeft pas 42 punten, waardoor het kampioenschap van Paris Saint-Germain slechts een kwestie van tijd.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner