10.02.2016 20:25

Sneijder belangrijk in bekerduel Galatasaray

Wesley Sneijder heeft Galatasaray woensdagavond bij de hand genomen in de Turkse beker. De formatie won na een 1-0 achterstand met 1-2 van Akhisar. Beide doelpunten van Galatasaray vielen in de laatste twintig minuten.

Over drie weken staat de return op het programma. Sneijder was verantwoordelijk voor de overwinning van zijn werkgever. De Nederlander tekende zelf voor de gelijkmaker, waarna hij twee minuten later Selçuk Inan in staat stelde om het winnende doelpunt tegen de touwen te werken.

De goal van Sneijder werd uiteindelijk niet aan de middenvelder toegekend, omdat een speler van Akhisar de bal als laatste raakte. De thuisploeg was na acht minuten al op voorsprong gekomen tegen de Turkse topclub. Hugo Rodallega, die naar verluidt in de belangstelling van Galatasaray staat, opende de score. Het was voor zijn ploeg uiteindelijk niet voldoende.