11.02.2016 19:29

Snelle rentree voor Hardeveld en Janssen

Jeff Hardeveld (l.) en Willem Janssen hebben het zwaar na de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht. De Domstedelingen gaan in Zuid-Holland met 2-0 onderuit. (12-04-2015)
Jeff Hardeveld (l.) en Willem Janssen hebben het zwaar na de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht. De Domstedelingen gaan in Zuid-Holland met 2-0 onderuit. (12-04-2015)

FC Utrecht hoopt binnenkort weer gebruik te kunnen maken van verdediger Jeff Hardeveld en aanvoerder Willem Janssen. Beide spelers liggen al maanden uit de roulatie, maar nu de groepstraining hervat is, lonkt een rentree.

Op de clubwebsite van de Domstedelingen gaat FC Utrecht-trainer Erik ten Hag in op de terugkeer van zijn spelers. "Het is fijn dat Jeff en Willem de groepstraining hebben hervat. De verwachting is dat zij de komende periode minuten gaan maken. Hun terugkeer vergroot de mogelijkheden en geeft een impuls aan de trainingen. De interne concurrentie wordt opgevoerd."

Hardeveld kwam dit seizoen nog niet in actie, nadat hij voor het begin van het voetbaljaar zijn kruisband afscheurde. De mandekker, die ook als linksback uit de voeten kan, kwam vorig seizoen nog tot vijftien competitiewedstrijden voor FC Utrecht, dat hem overnam vanuit de jeugd van Feyenoord.

Janssen kampte de afgelopen maanden met een enkelblessure en omdat de middenvelder ervoor koos om zich te laten opereren, duurt de revalidatie inmiddels al vier maanden. Janssen was in zijn eerste negen competitiewedstrijden van het huidige seizoen aanvoerder van FC Utrecht. Het is nog niet duidelijk wanneer beide spelers hun rentree maken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner