11.02.2016 22:27

Vijfhonderd extra kaarten voor PSV - Atlético

PSV-fans die bij de eerste verkoopdagen achter het net visten voor kaartjes van de wedstrijd PSV - Atlético Madrid krijgen een tweede kans. De Eindhovenaren mogen vijfhonderd extra kaarten verkopen vanwege een beslissing van de UEFA.

De Europese voetbalbond en organisator van de Champions League reserveerde honderden kaarten op de noordtribune van het Philips Stadion, maar heeft besloten vijfhonderd kaarten terug te geven aan PSV. De club doet de kaarten vrijdag 12 februari vanaf 9.00 in de verkoop, dus supporters met belangstelling moeten snel en vroeg zijn.

PSV is de eerste Nederlandse club in een kleine tien jaar die in de knock-outfase van de Champions League staat. De Brabanders schakelden Manchester United en CSKA Moskou uit in de groepsfase en eindigden uiteindelijk achter VfL Wolfsburg. Met Atlético Madrid treft de ploeg een zeer pittige tegenstander, maar met twee overwinningen op Manchester United op zak, zal de club het onderste uit de kan willen halen tegen de Spanjaarden.

Het tweeluik in de achtste finale van de Champions League begint op 24 februari en wordt beslist op 15 maart. De Eindhovenaren spelen eerst thuis en reizen vervolgens af naar Spanje.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner