17.02.2016 14:15

Goossens mag zich bewijzen bij Chicago Fire

John Goossens traint mee bij FC Utrecht. (19-02-2015)
John Goossens traint mee bij FC Utrecht. (19-02-2015)

John Goossens krijgt de mogelijkheid om zijn kwaliteiten te tonen aan Chicago Fire. De Nederlandse middenvelder mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Major League Soccer bewijzen bij de club uit Chicago.

Goossens vertrok in de zomer van 2014 bij Feyenoord. De linkspoot speelde daarna voor FC Pune City, dat uitkomt in de Indian Super League en trainde ook nog even mee bij FC Utrecht. In september tekende Goossens een contract bij het Roemeense FC Voluntari. Hij liet echter een ontsnappingsclausule in het contract opnemen. Goossens kan daardoor transfervrij naar de Verenigde Staten vertrekken.

Goossens zal zijn plaats bij Chicago Fire wel moeten verdienen. Naast Goossens zijn er nog twee middenvelders op proef bij Chicago Fire. Ook Arturo Álvarez en Christian Volesky proberen een contract bij Chicago Fire af te dwingen. Mocht Goossens aan de slag gaan bij Chicago Fire, dan komt hij daar een landgenoot tegen. Johan Kappelhof tekende onlangs een contract bij de club uit de Major League Soccer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner