20.02.2016 11:31

Verhuurde El Azzouzi: "Goede keuze gemaakt"

Zakari el Azzouzi scoort tijdens het competitieduel van FC Twente met FC Utrecht zijn eerste goal in de Eredivisie. (31-01-2016)
Zakari el Azzouzi scoort tijdens het competitieduel van FC Twente met FC Utrecht zijn eerste goal in de Eredivisie. (31-01-2016)

Zakaria el Azzouzi is tevreden met zijn tijdelijke overstap naar FC Twente. De spits staat nog onder contract bij (Jong) Ajax, maar mag ervaring opdoen in de Eredivisie. El Azzouzi is voorlopig meer dan tevreden in Enschede.

"Van tevoren wist ik niet heel veel van FC Twente, maar bij de eerste thuiswedstrijd wist ik al dat ik een goede keuze had gemaakt", zo stelt de spits, die op vijf wedstrijden voor FC Twente staat, in gesprek met het clubkanaal. "Ik had niet verwacht dat er zoveel supporters zouden zijn die zoveel steun leveren. Het geeft een extra boost als ze achter het team gaan staan, dat geeft extra energie. Dat zag je denk ik ook wel tegen FC Utrecht", kijkt El Azzouzi terug naar de wedstrijd waarin hij zijn eerste Eredivisie-doelpunt maakte.

De spits lijkt net op tijd vertrokken te zijn bij Jong Ajax, aangezien door de terugkeer van Richairo Živković de concurrentie moordend is. El Azzouzi maakt nu mee hoe het voetbal in de Eredivisie eruit ziet. "De punten zijn nu heel erg belangrijk, dus ik kan alleen maar tevreden zijn. Over mijn eigen spel ook wel: het kan altijd beter, maar ik kan tevreden terugkijken op de laatste wedstrijden. Ik ben hartstikke blij met mijn keuze."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner