21.02.2016 19:41

Klaassen: "Niet in de problemen gekomen"

Davy Klaassen (r.) gaat tijdens de wedstrijd Ajax - Excelsior het kopduel aan met Bas Kuipers (l.) en wint 'm. (21-02-2016)
Davy Klaassen (r.) gaat tijdens de wedstrijd Ajax - Excelsior het kopduel aan met Bas Kuipers (l.) en wint 'm. (21-02-2016)

Met een jarige Davy Klaassen (23) boekte Ajax zondagmiddag een vrij simpele 3-0 overwinning op Excelsior. Het was een mooie verjaardag voor de middenvelder, die tegen de Rotterdammers het laatste doelpunt voor zijn rekening nam.

"Je hoopt dat je wint en een doelpuntje mee kan pikken. Dat gebeurt", spreekt de captain van de Amsterdammers voor de camera van FOX Sports. "Het is niet echt dat we in de problemen zijn gekomen."

Volgens Klaassen had Ajax het lastig in de eerste helft. "De tweede helft was wel vrij gemakkelijk. Nee, het was inderdaad niet geweldig, maar uiteindelijk was het prima. Ik ben tevreden met de 3-0."

Ajax heeft door de overwinning het gat met PSV teruggebracht tot één punt. De Amsterdammers spelen volgende week een belangrijke wedstrijd tegen AZ, dat in topvorm verkeert. PSV speelt in de Champions League tegen Atlético Madrid en neemt het daarna op tegen ADO Den Haag.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner